Prijzen en Regels

Prijzen

Kant-en-klare standaard standbouw

Inbegrepen

  • Wanden
  • Bedrijfsnaam in deelnemerslijst website
  • Vloerbedekking
  • Bedrijfsnaam op plattegrond
  • Bord met bedrijfsnaam (bij inschrijving voor deadline)
  • Verlichting (1 spot per 4 m2)
  • Enkele gratis entreekaarten
  • Electriciteit (1.000 W)

Standaard stand
2 x 3 m = 650,- euro elke m2 meer is 100,- euro per m2 extra.

Plein
175,- euro
(Prijzen excl. BTW)

Buitenplaats bij ingang (plm. 4×4 m.)
175,- euro
(Prijzen excl. BTW)

Download het inschrijfformulier voor alle pakketten en prijzen.

Beursregels

Wat zijn de tijden van opbouwen en afbreken?
Stands opbouwen kan v.a. donderdag 23 maart van 09.00 tot 17.00 uur. Vrijdag 24 maart tot 10.00 uur. Afbreken v.a. zondag 26 maart 17.00 uur t/m ma. 12.00 uur.

Hoe kan ik als geinteresseerde, de beurs bezoeken?
U kunt de 50PLUS consumentenbeurs bezoeken, d.m.v. een geldige entree kaart:

Op vertoon van KBO, PCOB of PVGE pas: 3,50 euro p.p.
Losse entree 6 euro p.p.
Hou het kortingsvoucher in de gaten: bij vertoon 25% korting op losse entreebewijs = 4,50 euro p.p.

Bereikbaarheid?
Verzoek om de toegang tot de beursgebouwen zo volledig mogelijk open te houden, zodat uw mede standbouwer ook vooruit kan.

Flyers of andere reclame uitingen verspreiden of acquisitie doen door derden.
Als men geen deelnemer of standhouder is tijdens de beurs, dan wordt acquisitie d.m.v. o.a. verspreiding van flyers NIET op prijs gesteld. Ook acquisitie bij onze standhouders door derden wordt NIET op prijs gesteld. De organisatie zal verzoeken om hier onmiddellijk mee op te houden.

Mag ik zelf een koffiezetapparaat en/of waterkoker in mijn expositieruimte gebruiken?
Dit mag niet, u moet zich realiseren dat u hiervoor extra stroom nodig hebt en u niet in de gelegenheid bent om op de beurs een wateraansluiting te regelen. Afwassen is dus niet mogelijk. De beurscateraar kan desgewenst koffie in uw expositieruimte verzorgen.

Mag ik hapjes/snacks in mijn expositieruimte presenteren?
Bakken en braden is NIET toegestaan.
De beurscateraar kan in overleg e.e.a. verzorgen.

Mogen kinderen de beurs bezoeken?
Kinderen hebben uitsluitend toegang onder begeleiding van een volwassene.
Dieren hebben geen toegang tot deze beurs.

Kan ik gratis parkeren in de nabijheid van het beurscomplex?
Ja, rondom de locatie is gratis parkeergelegenheid aanwezig volg de aanwijzingen van het personeel. Beslist NIET parkeren op de grasvelden of bermen.

Wanneer verneem ik of mijn reservering definitief is?
Zodra uw bedrijfsnaam is opgenomen in de deelnemerslijst op de site www.50pluspeelland.nl en u uw faktuur hebt betaald (als uw faktuur niet voor aanvang van de beurs is betaald dan wordt u de toegang geweigerd).

Welke ondernemers staan er op de beurs?
Iedere ondernemer die zijn product en/of dienst wenst te presenteren aan een publiek in de regio, kan exposant zijn met de beurs. U kunt ondernemingen aantreffen in; detailhandel, sport/beweging, reisbranche, adviesbranche, bouwsector, handel, dienstverlening en bankwezen etc. Ook is de 50plusbeurs bij uitstek geschikt om te netwerken. Met name voor exposanten onderling is de bedrijvenbeurs een ideale netwerkgelegenheid. Voor een actueel overzicht van exposanten zie de deelnemerslijst op de site www.50pluspeelland.nl.

Waar is de stand standaard van voorzien en is de stand gemeubileerd?
Uw stand is standaard voorzien met een bord op de voorzijde met uw bedrijfsnaam daarop beletterd (kijk op de deelnemersijst of hier uw juist geschreven naam staat), een elektriciteits aansluiting (contactdoos), vloertegels, 2 verlichtingsspots,
2 zijwanden en achterwand (2,5 meter hoog). Meubilair in uw ruimte dient u zelf te verzorgen. U kunt hiervoor eventueel meubilair huren via de organisatie.
PLEIN: u staat met meerdere bedrijven op een plein, u hebt geen tussenwanden,
wel een eigen stroomaansluiting, spot en achterwand (plm. 1,5 meter), diepte
plm. 3 meter.

Internet
Er is draadloos internet aanwezig.
Info hierover kunt u tijdens de beursdagen krijgen bij de receptie.

Hoe is de verlichting in de accommodatie geregeld?
Wij maken uitsluitend voor op- en afbouw gebruik van de accommodatieverlichting (showroom-verlichting). Ten tijde van de beurs zal deze verlichting niet gebruikt worden en maken we uitsluitend gebruik van de verlichting (2 spots standaard in uw stand)  in de stands.

Kunnen we onbeperkt gebruik maken van stroom?
Nee, in de kant en klare expositieruimte is 16 amp. stroom aanwezig. Uitsluitend de stroom welke nodig is voor verlichting van uw expositieruimte zal hier vanaf gaan. Het restant is voor eigen gebruik.

Mag ik spijkeren in de wanden of iets aan of in de vloer bevestigen?
In wanden of vloeren mag beslist NIET GESPIJKERD worden, evt. schade is op uw EIGEN KOSTEN. Ophangsystemen zijn bij de standbouwer te verkrijgen, beslist GEEN DUBBELZIJDIGE TAPE RECHTSTREEKS op de wanden gebruiken, eerst onderlaag met cellotape, dan mag het wel.

Wordt het gebouw gedurende de nacht bewaakt?
Er zit standaard bewaking op. Daarnaast zorgt de organisatie gedurende de donderdag nacht,vrijdagnacht en zondag nacht voor extra bewaking!

Afval opruimen?
Elke standhouder is verplicht zijn eigen afval op te ruimen. Grote container op de parkeerplaats is beschikbaar voor uw afval. (Is er toch nog achtergelaten afval in uw stand, dan wordt dit tegen meerkosten opgeruimd).

Verzekering?
Mochten de deelnemers, buiten de verzekering, die door de organisatie is geregeld, toch verzekerd willen zijn dan gelieve hiervoor zelf zorg te dragen.

Geluid?
Mocht het geproduceerde geluid in uw stand tot overlast leiden voor uw mede standhouders dan kan de organisatie u gelasten om dit zachtjes of geheel af te zetten.

Gebruik standruimte?
Activiteiten dienen in uw eigen stand plaats te vinden. Als u een balie plaatst dan deze tenminste een halve meter in de stand plaatsen, zodat de belangstellenden niet in het gangpad staan.

Bekledingsmaterialen dienen brandwerend te zijn.

In alle overige gevallen zal de organisatie beslissen!

Beurscommissie 50 plusbeurs:
info@50pluspeelland.nl